zaterdag 29 september 2012

@ de woonbeurs

Donderdag heb ik een superleuke dag gehad op de woonbeurs. Heerlijk rondgestruind en voor het eerst dit keer was er een 'Meet the Blogger' in Design-city waar iedere dag een aantal bloggers 'live' aan het bloggen zijn in huiskamertjes  en hoe gezellig was dat! Heel leuk om zo een stel medebloggers  te ontmoeten zoals Elvera (Elv's), Christine (House of C), Sandra (Accessorize your home), Sandra (Goed in stijl). Later ook nog Suzanne (&Suus) met muffins :), Desire (Vosges Paris) en Christy (Win-win wonen). Van bloggen kwam natuurlijk niet zo veel, het was met name gewoon heel gezellig :))
Eerst met Elvera een rondje gedaan en geprobeerd om wat foto's te maken. O.a. het VT-wonen huis en 101 woonideeen...Dit was het 'huiskamertje' van Christine en Elvera. Ziet er gezellig uit toch??
Samen met Agnitha (Aggyslifestyle) nog een x een rondje gedaan en toen weer lekker naar huis.
Thanks meiden voor deze gezellige dag. Hoop jullie vaker te zien :)5 opmerkingen:

 1. Wat zijn je foto`s mooi geworden..... en jaaah wat was het gezellig he... echt ontzettend leuk om iedereen gewoon eens in het eggie te zien!!! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi foto's. De collage met tape op de muur is ook goed gevonden. En ariadne zit er ook nog tussen, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat ik je ben mis gelopen... Was jij er s'middags? Ik heb het idee binnenkort een keer af te spreken met z'n allen. Ben jij daar ook voor in? Zou gezellig zijn. Mail met data, genodigden en locatie volgt snel.
  De beurs was wel heel leuk, heb genoten. Jij zo te zien ook!
  Gr. Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. God morning !

  Lovely blog :)
  Very Nice pictures... Have Nice Day !:)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...