woensdag 26 september 2012

Blog love: Sukkertoy for oyet

Sukkertoy for oyet is een Noors blog wat ik al een hele tijd geleden ben gaan volgen. De eerste keer dat ik het zag was ik meteen verliefd op de stijl van Ida Susanne, veel retro behang en stoffen, tweedehands meubeltjes en een witte basis met supervrolijke kleuren waar ik blij van word :)
In mijn eigen huis is sporadisch kleur te vinden op het moment en ik vind het voorlopig prima. Maar als ik deze foto's bekijk krijg ik bijna zin om m'n hele huis van frisse kleuren te voorzien, nieuw serviesgoed te kopen en een paar wandjes te gaan behangen! Een wand helemaal beplakt met mooie plaatjes uit woonbladen, heel gaaf met het zacht turquoise geschilderde kastje.


  


Ik vind dit echt een hele coole foto! Inmiddels ben ik verliefd op dit behang (nergens meer verkrijgbaar, dus bespaar je de moeite om dit te zoeken). Het is origineel vintage behang uit de jaren 50.


Het behang wat je in haar interieur ziet, komt van de winkel Retrovilla.
Mocht je dit blog nog niet ontdekt hebben en hou je van deze stijl, check dan gauw even hier!


7 opmerkingen:

 1. Ik volg haar blog ook al een hele tijd. Heerlijke kleuren. Ik word er erg blij van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, ik laat het niet aan mijn dochter zien. Dan moet het gelijk anders bij ons....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kleurgebruik! Krijg al de kriebels om met mijn eigen kamer aan de slag te gaan. Jammer dat het behang uit de jaren 50 niet meer verkrijgbaar is, zal een leuk effect geven aan je kamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik volg haar blog al een tijdje, mooi hè die kleurtjes. Hier in huis vind je dat niet terug, daarom is het zo mooi om bij weg te dromen, heerlijk! Overigens heb jij ook een mooi blog! Jouw volgers zijn alleen niet zichtbaar, ik ga even uitvogelen hoe ik me dan bij je kan aanmelden ;-)
  Groet van Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaaaaf zeg! Erg knap hoe dit gecombineerd is.. Mijn complimenten aan de stylist!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...