dinsdag 27 december 2011

EAT ME...!Ok, ik heb met de kerst ECHT te veel gegeten! Vanaf Sinterklaas ben ik alleen maar aan het vreten; chocola, zelfgemaakte taarten, kerstkransjes, kerststollen.....ben er helemaal klaar mee!
Kreeg ik deze week ook nog een MEGA doos chocola van een patient (had ik nog niet verteld in dit blog, maar ik ben fysiotherapeute). Dus dat kon er ook nog wel bij. Ik kan het ook laten liggen, maar als het in m'n gezichtsveld ligt, gaat het gewoon op. 
Dus voor mij even geen gesnoep en gevreet meer, maar even weer op de gezonde tour....

We hebben trouwens een nieuwe kast op de slaapkamer, zelf gemaakt. Hij is SUPER! Binnenkort zal ik 'm laten zien. 3 opmerkingen:

 1. ooooh die koekjes!!!! :)..te schattig...maar die zou ik ook niet eten hoor! Doodmoe wordt je van al dat gesnoep, maar achterwege laten....;)...SUCCES met je goede voornemen!

  GroetjesLynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, wat moet ik lachen, wat heerlijk dat je dat zo over jezelf zegt, dat je alleen maar hebt lopen vreten...nou, niet meer doen dan! Haha, of toch nog een paar oliebollen...en een appelflap...nou vooruit...nog een toastje dan...met een kaasje...en ach..die laatste oliebol kan er ook nog wel bij, zo zielig alleen op die schaal...Crappy new year, dat wordt weer wekenlang springtouwen en hoelahoepen! Groetjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent niet de enige hoor, erg herkenbaar. Ik heb een baby in mijn buik en die heeft er voor gezorgd dat ik een of ander snoepmonster ben geworden! Ben benieuwd naar je kast.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...