zaterdag 16 februari 2013

SUKHA LOVE





Foto's Sukha en Lekker Fris

Concept store Sukha in Amsterdam. Wat een gave winkel!!! Alles, werkelijk ALLES in deze winkel klopt!
De handgeschreven gedichten op de muur, de originele kledingrekken, de enorme lichtstraten achterin de winkel die het zo fris en licht maken. Hier moet je echt geweest zijn. En zowieso leuk om eens door de Haarlemmerstraat te lopen. 
Deze set kaarten kocht ik er, ik ben gek op die handgeschreven teksten en illustraties!


13 opmerkingen:

  1. Die kaarten toveren inderdaad een lach op je gezicht! Leuk dat je er bent geweest, hoor en lees er alleen maar goeds over. Groetjes Pascale (jaja, pas nieuw in het gezellige blogland)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lees er ook alleen maar alle goeds over. Wil er heel graag zelf ook nog eens koekeloeren! Die tekst is ook zo prachtig. Mooie kaarten!
    Lieve groet,
    Henny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil hier naar toe! Klinkt echt super! Fijne dag! X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat geestig. Ik was er gisteren nog met mijn dochtertje. Mooie winkel hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ja super shop..als we binnenkort weekendje amsterdam doen ga ik ook zo'n setje halen...en misschien wel meer....vast ;-) fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. I have heard so many wonderful things about Sukha and the images are the final piece of proof - I must go there one day!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Looks great! Nice pics!
    Have a nice new week! hx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie foto's! Weer een Sukha fan erbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Joehoeeee. echt een Miranda shop! Voor de rest ook nog gelukt om alle andere shops te bezoeken? Lekker hoor zo'n dagje hoofdstad.

    Kussss!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou ik was met een vriendin die gaat verhuizen, ze vroeg of ik met haar een dagje Amsterdam woonshoppen wilde doen, ze had advies nodig......DUHH!! Dat laat ik me geen 2x vragen natuurlijk ;)
      Van Dijk en Ko/Neef Louis en de Haarlemmerstraat. Bageltje eten bij Bagels and Beans en we wilden nog naar Raw Materials, maar de tijd was op! Helemaal geslaagd en heerlijk dagje gehad, wat een fijne stad is het toch!!! Zou er zo kunnen wonen...:) XX

      Verwijderen
  10. Ik zou graag de tekst proost flesje vol liefde bestellen. Kan iemand mij hierbij helpen. Net vriendelijke groet Rebecca

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...