zaterdag 26 november 2011

Kerst inspiratie
Nog een paar weken en het is kerst! Ik hou van deze tijd, kerst zelf vind ik eigenlijk niets aan, maar de periode ervoor. Alles gezellig maken in je huis, beetje met DIY projectjes bezig zijn. Ik heb getwijfeld of ik een adventkalender zou maken, maar dat bewaar ik maar tot volgend jaar, ik had geen zin in kerststress en heb nog genoeg andere dingen te doen. 

Hier nog wel een DIY project dat ik gister heb gemaakt. Een MDF plaat heb ik wit geschilderd en er een tekst  op geschreven met zwarte stift. Ik vond de tekst een tijdje terug ergens op internet en vond 'm zo leuk. Ik wist alleen nog niet goed wat ik er mee wilde doen.
Je kan 'm aan twee kanten gebruiken, dus ik moet nog effe een idee hebben voor de andere kant (misschien toch een adventkalender...? :-)

Het wordt dit jaar een kerst met weinig kleur denk ik. Het huis heeft veel wit, zwart, grijs en hout op het moment en het bevalt me eigenlijk wel. Op het blog van Stylizimo staat een heel inspirerend kerst moodboard. En het is precies wat ik voor dit jaar in gedachten had. Leuk idee trouwens zo'n kerst moodboard! 


5 opmerkingen:

 1. Super mooi blog met prachtige foto's. Een stijl die me aanspreekt. Leuk om dan via via hier terecht te komen. Ga je heel graag volgen.
  Een fijn weekend!

  Hartelijke groet,
  Harriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben nog niet zo met de kerst bezig, maar zo'n rustige en sfeervolle kerst met witte en grijzen vind ik wel heel mooi.

  Zo'n kerstmoodboard is inderdaad wel heel leuk.

  Fijn weekend, groetjes Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad, de tijd voor Kerst is het leukste!Overal nu de Kerst-inspiratie opdoen...leuke woonwinkels en vooral heel veel mooie blogs lezen!
  Leuk weekend, Mir

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan hoor!! De takkenster wil ik ook nog maken....maar eerst de juiste takken vinden...Je tafel vind ik ook erg mooi, welke houtsoort heb je gebruikt? Of is die gekocht? Wil ook zoiets in het wit laten maken eigenlijkKun je het me laten weten?. Groeten Greta

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om alvast wat gezellige kerst/winterspulletjes te maken. Je takkensterretjes vind ik ook erg grappig.

  Fijne dag. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...