dinsdag 8 november 2011

Grijs


Al zolang als dat wij deze tafel hebben (tot vorige week) heeft hij de verkeerde kleur, namelijk paars. Van een piepklein staaltje een kleur kiezen moet je echt nooit doen! We gingen namelijk voor potloodgrijs en toen ie af was bleek hij echt PAARS te zijn. Op de een of andere manier vind ik grijs een hele moeilijk kleur, soms neigt het naar groen, dan weer naar roze en het hangt er ook helemaal vanaf wat voor licht er op schijnt. Staat hij op de noordkant van je huis dan kan het heel koel ogen en op de het zuiden wordt het weer warmgrijs. Nou ik ben er nu in ieder geval weer helemaal heppie de peppie mee :-)

Tijdens een wandeling over de zandverstuiving nog een tak meegenomen, kan je altijd weer leuke dingen mee doen. Lola had ook wat kleine takjes gesprokkeld, dus daar hebben we een leuke kerstster van gemaakt!

FIJN WEEKEND!!!!


3 opmerkingen:

  1. Wat een gave tafel zeg en de kleur is super. Mooie foto's weer, ook van de tak!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke blog heb je , er zijn weinig nederlandse bloggers met een beetje scandinavische sfeer, jou blog spreekt me erg aan! Kom je een kijkje bij mij nemen? Ga je volgen. Groetjes Greta

    BeantwoordenVerwijderen
  3. OHW jaaaaa dat is veeeel beter hoor, kom hem binnenkort live checken :o)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...