donderdag 6 oktober 2011

Onvoorwaardelijke liefde...
Honden geven onvoorwaardelijke liefde. Je hond houdt gewoon 100% van je, geen discussie over mogelijk. De liefde is puur, echt en het maakt niet uit wat je zegt, in wat voor huis je woont, wat voor werk je doet of in wat voor auto je rijdt. Hij is er altijd voor je. Jaaaa, hier kan een mens nog wat van leren!

Wij hebben een miniatuur Bull  Terriër. Hij is zooooo grappig! 
Soms schrikken mensen bij het zien van Bo, of ze houden hun eigen hondje angstvallig strak aan de lijn :-)
Dan zeg ik:  jaaaaaa pas maar op, een hap en hij is weg hoor! hihihi
Bo is een van de weinige honden die ik nog NOOIT hebben horen grommen naar een ander dier of mens, zit niks geen kwaad in. Lola en Bo vermaken zich altijd prima met z'n tweetjes.....ZO LIEF!!!2 opmerkingen:

  1. Klopt!! Wat lopen ze gezellig naast elkaar, hè. Onze hond Benny is járen geleden overleden... en nu hebben we een soort van stofzuigerkonijn/hond. Hij eh ik bedoel zij, ze snuffelt als een stofzuiger, met een berg vacht lijkt ze op een ouderwetse "luiwagen", maar ze hobbelt achter je aan als een hondje. Kan alleen niet op schoot springen, maar er wel af... en blaft niet... O, ja... ze kan ook niet kwispelen, maar wel met haar oren wapperen... hahaha.

    Ieder geval we zijn gek op ons konijn, genaamd Chanel, die gewoon los in de tuin en in huis rondbanjert en probeert te graven in de laminaat, dat is als teken dat ze "uitgelaten" wil worden bij voorkeur buiten, dan gaat ze naar haar buitenhok. Bij gebrek aan "personeel" om de achterdeur te openen, gaat ze haar binnenhok wel in hoor!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lief stel samen! En ik moet de eerste hond nog tegen komen die niet blij is als je weer thuis komt, geloof dat Guusje wat dat betreft een adhd-exemplaartje is :-) Groetjes, Colin

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...